Professionals

Heeft u een eigen zaak of bent u van plan om er een te starten en wilt u kwaliteitskoffie serveren? Dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben een aanbod voor zowel beginners als voor ervaren barista’s die hun kennis over de wereld van koffie nog meer willen verfijnen. Wij gaan steeds voor een transparante samenwerking waarbij kwaliteit en klantentevredenheid voorop staan.

We gaan samen met startende professionals op zoek naar een exclusieve blend die aansluit bij hun wensen en we leren hen de nodige skills om steeds het beste uit de koffie te halen.
Daarnaast bieden wij de nodige regelmatige opvolging om de hoogste kwaliteit te blijven garanderen.

Van latte art tot de juiste maling, we doorgaan samen met u alle stappen die nodig zijn, dit op een laagdrempelige manier die toegankelijk is voor zowel zaakvoerders als personeelsleden.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid tot het aankopen van de materialen die nodig zijn voor de opstart van uw zaak, met keuze uit kwalitatieve merken zoals Kees Vandeweste, Mahlkonig, Della Corte etc.

Aarzel niet om ons te contacteren, wij maken graag een afspraak om samen met u rond de tafel te zitten en te zien waar we u bij kunnen helpen.