Vinyll Koffie

 Dees 
koffiebranders

Dees koffiebranders is een jong bedrijf ontstaan uit onze passie voor koffie.

Wij gaan op zoek naar het perfecte brandproces voor koffiebonen van hoge kwaliteit, dit doen we door op kleine schaal te branden, batch per batch, keer op keer.

Doordat we ook actief zijn als Barista in de koffiewereld blijven we dicht bij datgene wat ons het meest bedaart: het serveren van heerlijke, kwaliteitsvolle koffie, aan u die het verdient.

 

Service

Hier krijgt u meer dan alleen je gekochte product, wij leveren maar wat graag advies over de bereiding van uw koffie. We nemen u stap per stap mee door de perfecte zetwijze die past bij uw gewenste smaak in onze branderij .

Woont u in Brugge maar heeft u geen tijd om koffie op te halen op momenten dat we open zijn? Geen zorgen, wij brengen onze koffie graag tot bij u, minimum één keer per week doorkruisen wij de Brugse stad en deelgemeente zodat u geen verzendkosten hoeft te betalen en toch kan genieten van het gemak van een levering. Betalen, dat doe je aan de deur of via Payconiq! Bestellen kan via een mailtje naar deeskoffie@gmail.com of via het contact formulier

 

Horeca

Heeft u of vertegenwoordigt u een zaak? Neem gerust contact met ons op en wij zitten graag eens met u samen voor het creëren van uw eigen blend! 

Een écht unieke koffie die je zaak onderscheidt van de rest. Wilt u wat meer kennis verwerven over het schenken van de perfecte kop, ook dan kunt u bij ons terecht. Neem contact op met ons via de telefoon of stuur een mail naar deeskoffie@gmail.com of via ons contactformulier


.

FameaHeeft u nog andere vragen? Stel ze hier gerust gerust en wij geven maar wat graag antwoord!